Najnovšie recenzie zo sekcie Detské kostýmy
Výhoda
Výhoda
Vnuk chcel tu masku neprevzala som ju ale objednám ju späť dúfam že mi bude dobrá má 4roky
ok
- Na karneval ako stvorená!
Pekný kostým Panny Márie pre dievča na vianočné predstavenie. Kvalitou som príjemne prekvapený. Už len sa dcéra musí naučiť text :)
- sukňa sa dá prať, aj so svetielkami, čo je pri deťoch veľká výhoda, ale je vhodné zvoliť šetrnejšie pranie
- Radosť dieťa
- Roztomilý kostým, pekne farby
- Menšia veľkosť ako uvádzaná
- Materiál viskoza
- Pekný materiál, produkt vyzerá veľmi dobre na hlave
- Keďže veľkosť nesadla úplne najlepšie, pri predklone padá z hlavy. Dá sa to ale vyriešiť gumičkou alebo sponkami
Pekné.
Objednané bolo väčšie číslo, takže budeme musieť na vyskúšanie počkať. Inak pekné.
- Dokonalá replika
- Prútik nie je dutý
- Prútik je umelohmotný a teda dá sa zlomiť. Nemá kovové jadro.
Mám pocit, že je trochu menší, ako filmový
Maska očakávania splnila.
Vnučka mala na karnevale úspech, bola nadšená.
- Pisu velkost 5-7 rokov co je velky rozptyl lebo mi prisla 116 velkost a syn ma 6 rokov a ma 128 velkost ....bolo mu to male
- Bolo to pre vnučku do škôlky na párty
- Super maska pre deti
Je to skor detska maska pre dospeleho je uzka , upevnovacia gumicka je siroka a pevne spojena s maskou kovovym spojom. Material je zo strany tvare penovy dobre sedi .
- Spokojnost deti
Myslím že to je celkom kvalitný produkt, je síce drahší, ale splnilo očakávania. Porovnával som podobné kostýmy z iných obchodov ktoré boli lacnejšie, ale všetky mali negatívne recenzie o tom že produkt nie je kvalitný. cena je síce v tomto prípade vyššia ale myslím že sa oplatilo si priplatiť. Deti su spokojné.
- Posobi kvalitne
- Deti boli nadsene
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »